logo mission responsible
WiRA
229.459.071
1
Da Boi's
187.266.961
2
YARON
1.042.679
3
willemH
760.492
4
Mathias_
557.127
5
KillerJonas
323.502
6
Aryan
162.228
7
Ee
84.011
8
1MM_CHARLI :)
49.003
9
Zahidunal
46.476
10
c.wiliquet
16 Like
1
Jonatan_Joni
16 Like
2
KamielDeGeldWolf
13 Like
3
Lucas Bauwens
10 Like
4
inge.vanryckeghem
8 Like
5
DeOnbekende
8 Like
6
LordAK
7 Like
7
Rune2010
7 Like
8
JanaSoetens
5 Like
9
Jolan/draak
3 Like
10
WiRA
229.459.071
1
Da Boi's
187.266.961
2
YARON
1.042.679
3
c.wiliquet
16 Like
1
Jonatan_Joni
16 Like
2
KamielDeGeldWolf
13 Like
3

Voor meer informatie:

mail infobelgium@budgetresponsible.com

Voor platformondersteuning :

mail support@budgetresponsible.com

Om je klas in te schrijven voor een workshop omtrent financiële geletterdheid:

mail infobelgium@budgetresponsible.com

FAQ

De toegang tot de website is gratis. De toegangskosten en het gebruik van het telecomnetwerk zijn ten laste van de gebruiker volgens de modaliteiten vastgelegd door de telecomleveranciers en -operatoren.
In het algemeen wel. In geval van netwerk- of surfproblemen, probeer op een andere browser.
De inschrijving op de website geeft toegang tot de verschillende diensten van de website waaronder de te downloaden lessen (het didactisch materiaal gratis ter beschikking gesteld), informatie over de activiteiten verbonden aan het project.
De inschrijving op de website geeft toegang tot de verschillende diensten van de website waaronder de resultaten van het spel, de mogelijkheid tot het downloaden van het certificaat van de verworven competenties van Buget Responsible en toegang tot de sectie Community.
De e-mails met de inschrijvingsbevestiging worden in het algemeen onmiddellijk verstuurd. Indien u hem niet ontvangen heeft, kunt u hetvolgende proberen: - controleer de map met ongewenste post (spam), om zeker te zijn dat het bericht zich niet per ongeluk daar bevindt. - controleer of u geen typfout maakte in uw e-mailadres. - in het geval van een verkeerd e-mailadres, kan de link met de inschrijvingsbevestiging niet afgeleverd worden. U moet zich herinschrijven met een geldig e-mailadres en een nieuwe gebruikersnaam. - contacteeer hulp online door een mail te sturen naar support@budgetresponsible.com met uitleg van het probleem of neem telefonisch contact op via het gratis nummer 0800/398 92 voor onmiddellijke hulp.
Het bericht "fout 404" verschijnt omdat er twee keer op de link geklikt werd, geen zorgen! Het volstaat om rechtstreeks naar de hoofdpagina van het platform te gaan, op inloggen te klikken en je gebruikersgegevens in te vullen. - contacteer hulp online door een mail te sturen naar support@budgetresponsible.com met uitleg van het probleem of neem telefonisch contact op via het gratis nummer 0800/398 92 voor onmiddellijke hulp.
Probeer de volgende oplossingen: - controleer of u zich wel aanmeldt met het e-mailadres dat u opgaf bij de registratie, - controleer of u geen typfout maakte in uw e-mailadres. - controleer of u wel het wachtwoord opgaf dat u gebruikte bij uw registratie op het platform, - in het geval dat u uw wachtwoord vergeten bent: onder de sectie inloggen, klik op wachtwoord vergeten en volg de instructies om een nieuw paswoord aan te maken (zie ook uitleg in deze FAQ wachtwoord herstellen)
Eerst en vooral, controleer of u na het aanmaken van een gratis account op het platform, goed de link van inschrijvingsbevestiging, ontvangen op het door u opgegeven e-mailadres, heeft gevalideerd. Probeer de volgende oplossingen: - controleer of u zich wel aanmeldt met het e-mailadres dat u opgaf bij de registratie, - controleer of u geen typfout maakte in uw e-mailadres. - controleer of u wel het wachtwoord opgaf dat u gebruikte bij uw registratie op het platform, in het geval dat u uw wachtwoord vergeten bent (zie uitleg wachtwoord vergeten en aanvraag van een nieuw wachtwoord) Als de melding account gedesactiveerd opnieuw verschijnt, contacteer hulp online door een mail te sturen naar support@budgetresponsible.com met uitleg van het probleem of neem telefonisch contact op via het gratis nummer 0800/398 92 voor onmiddellijke hulp.
Budget Responsible hanteert een politiek van gepast gebruik van gebruikersnamen: - elke gebruikersnaam die als ongepast wordt beschouwd, kan aangepast, hernoemd of verwijderd worden door het team van Budget Responsible, zonder voorafgaande kennisgeving.
Om het wachtwoord opnieuw in te stellen, is het nodig om: - naar de sectie inloggen te gaan en te klikken op Wachtwoord vergeten, - de gebruiker zal een e-mail met een link ontvangen op dewelke hij moet klikken om een nieuw wachtwoord aan te maken. - We raden aan om de Spam-map (ongewenste post) te controleren. - Eenmaal de gebruiker een nieuw wachtwoord gekozen heeft, volstaat het om te klikken op de knop Verander wachtwoord. Dit leidt de gebruikter direct naar de hoofdpagina van het platform, waar het bericht "Wachtwoord succesvol aangepast" verschijnt, bevestigend dat het wachtwoord operationeel is.
Om toegang te krijgen tot de sectie Tools leerkrachten, het geheel van het project en de gratis pedagogische tools om de lessen te animeren, volstaat het om de volgende richtlijnen te volgen : - zich inschrijven op het platform als leerkracht; - de leerkrachtcode die zich bevindt in de e-mail met bevestiging van inschrijving te nemen. - Bij de eerste aanmelding op het platform, op de hoofdpagina van uw account, zal u gevraagd worden naar de leerkrachtcode die u toegang geeft tot de sectie Tools leerkrachten die voor u werd opgemaakt. - Een klascode zal aan u toegewezen worden bij de bevestiging van uw inschrijving. Deze dient elke leerling eenmalig bij zijn eerste aanmelding in te geven. (1 code per leerkracht).
De klascode wordt door uw leerkracht gecommuniceerd, die laat toe om je account te linken met een klas of groep. De klascode wordt ingegeven op het moment van je inschrijving en de eerste aanmelding op het platform.
De beroepsoriëntatietest bevindt zich in de sectie YOUR BUDGET GAME (= het virtueel spel dat je toelaat te oefenen om een budget te beheren). - Alvorens het virtueel spel YOUR BUDGET GAME te spelen, wordt een beroepsoriëntatietest voorgesteld aan de gebruikers van het platform, vervolgens op basis van de resultaten van de test, kunnen diegene die ingeschreven zijn op het platform het spel spelen, terwijl ze kiezen uit verschillende beroepen en budget gelinkt aan de resultaten van de beroepsoriëntatietest.
Ga naar YOUR BUDGET GAME. Om het virtueel spel YOUR BUDGET GAME te spelen, moet men eerst geregistreerd zijn op het platform. Het volstaat vervolgens om: - naar de sectie YOUR BUDGET GAME te gaan, de beroepsoriëntatietest te doen; - het spel te spelen NB: je moet het spel beëindigen om het te kunnen bewaren. Naargelang de gebruiker de drie modules van het leerpad vervolledigt + antwoordt op het woord van de week, biedt YOUR BUDGET GAME steeds meer elementen om het spel te spelen (carrière, onverwachte omstandigheden, te winnen punten, enz.)
Om de Avatar te wijzigen, volstaat het om: - zich aan te melden op uw account; - te klikken op de sectie PROFIEL van het menu van de hoofdpagina of op de drie puntjes die zich naast het icoontje van de Avatar bevinden: vanaf nu kunt u uw Avatar personaliseren. Om de aangebrachte wijziginen op te slaan, klik op BEWAREN.
De bonus accessoires om de Avatar te personaliseren komen vrij naar gelang u het leerpad 1/2/3 vervolledigd heeft, als ook missie 1/2/3.
Om het certificaat van verworven competenties te downloaden, volstaat het om: - ingeschreven te zijn op het platform, Budget Responsible; - de modules 1, 2 en 3 te vervolledigen; - het spel Your Budget Game te winnen. Zo is het certificaat van Budget Responsible onmiddellijk downloadbaar (de knop certificaat downloaden is actief en klikbaar) vanuit de sectie leerpad of sectie profiel.
Op het einde van elke vervolledigde module, zijn de pdf's met antwoorden op de quizzen, als ook de mindmap van de module, downloadbaar door te klikken op de twee laatste icoontjes in het kader van elke module of door te klikken op het bericht: "download de pdf met antwoorden" die verschijnt zodra u de module vervolledigd heeft.
Om kwaliteitsvolle uitwisseling te garanderen, wordt de sectie Community (de sectie speciaal voor de leerlingen) opgevolgd door een professioneel team dat de publicatie van vragen en antwoorden modereert (ongepaste opmerkingen betekent geen publicatie).
Voor vragen gelinkt aan uw persoonsgegevens of voor modaliteiten van uitschrijving van de website: Wil de richtlijnen onder de titel Persoonsgegevens volgen zoals vermeld in de wettelijke bepalingen op de website. Om de uw rechten uit te oefenen, moet de Gebruiker een schriftelijk verzoek sturen naar het volgende adres: delegueprotectiondonneesfrance@cetelem.fr door een kopie van zijn identiteitsbewijs bij te voegen ter identificatie.
Als een leerkracht lesgeeft op twee verschillende scholen, raden we hem aan om op het platform twee verschillende accounts aan te maken. Elke klascode stemt dan overeen met een school.
Als een leerkracht niet langer lesgeeft op de school die hij opgaf bij zijn registratie, vragen wij om ons dit per mail te melden op infobelgium@budgetresponsible.com. Elke klascode komt overeen met een school.
Om een workshop te reserveren volstaat het om ons te e-mailen op het adres infobelgium@budgetresponsible.com . We vragen een minimumdeelname van 10 jongeren voor de workshop.
Het is noodzakelijk dat u uw leerkrachtenaccount heeft aangemaakt en dat uw leerlingen hun jongerenaccount hebben aangemaakt (zorg ervoor dat ze de klascode hebben ingevoerd). Voordat de workshop begint, vragen wij dat de jongeren de eerste module van het platform hebben voltooid.
Ja! Om een sessie in te plannen maakt u een leerkrachtenaccount aan en stuurt u ons een e-mail op het e-mailadres infobelgium@budgetresponsible.com.