logo mission responsible
WiRA
229.459.071
1
Da Boi's
187.266.961
2
YARON
1.042.679
3
willemH
760.492
4
Mathias_
557.127
5
KillerJonas
323.502
6
Aryan
162.228
7
Ee
84.011
8
1MM_CHARLI :)
49.003
9
Zahidunal
46.476
10
c.wiliquet
16 Like
1
Jonatan_Joni
16 Like
2
KamielDeGeldWolf
13 Like
3
Lucas Bauwens
10 Like
4
inge.vanryckeghem
8 Like
5
DeOnbekende
8 Like
6
LordAK
7 Like
7
Rune2010
7 Like
8
JanaSoetens
5 Like
9
Jolan/draak
3 Like
10
WiRA
229.459.071
1
Da Boi's
187.266.961
2
YARON
1.042.679
3
c.wiliquet
16 Like
1
Jonatan_Joni
16 Like
2
KamielDeGeldWolf
13 Like
3

PRIVACYBELEID
Persoonsgegevens

Om toegang te krijgen tot de verschillende diensten van de Site, worden persoonsgegevens verzameld op basis van uw gebruikersstatus:

Als u een student/gezin bent: voornaam, familienaam, academisch niveau, beroepsopleiding, gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. Deze gegevens zijn verplicht en bij gebrek daaraan heeft de Gebruiker geen toegang tot de diensten van de Site. Deze gegevens worden bewaard tot de Gebruiker zich uitschrijft van de Site en uiterlijk drie (3) jaren na de laatste toegang tot de Site.

Als u lesgever bent: gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord. Het e-mailadres is verplicht, anders heeft de Gebruiker geen toegang tot de diensten van de Site. Deze gegevens worden bewaard tot de Gebruiker zich uitschrijft van de Site en uiterlijk drie (3) jaren na de laatste toegang tot de Site.

Deze gegevens worden verwerkt door BNP Paribas Personal Finance, als verwerkingsverantwoordelijke, voor de volgende doeleinden: beheer van de toegang van de Gebruiker tot de diensten van de Site en statistische analyse van het gebruik van de Site.

Daarnaast worden de gegevens ook verwerkt voor de volgende specifieke doeleinden, afhankelijk van uw gebruikersstatus:

Als u student/gezin bent: beheer en opvolging van de resultaten van het spel;

Als u lesgever bent: beheer en opvolging van de cursusdownloads.

De verzamelde gegevens zijn bestemd voor La Fabbrica S.r.l. Società Benefit, die optreedt als onderaannemer voor rekening van BNP Paribas Personal Finance in het kader van de technische ontwikkeling van de Site en het beheer van de toegang van de Gebruiker tot de diensten van de Site, het beheer en de opvolging van de resultaten van het spel, het beheer en de opvolging van de cursusdownloads en de statistische analyse van het gebruik van de Site.

Deze persoonsgegevens kunnen op hun verzoek ook worden meegedeeld aan officiële instanties en administratieve of gerechtelijke autoriteiten.

In overeenstemming met de regelgeving heeft de Gebruiker verschillende rechten op zijn gegevens:

Recht van inzage: de Gebruiker mag informatie inwinnen m.b.t. de verwerking van zijn gegevens en een kopie van die laatste opvragen;

Recht op rectificatie: indien de Gebruiker van mening is dat zijn persoonsgegevens onjuist of onvolledig zijn, mag hij eisen dat deze gegevens dienovereenkomstig worden gewijzigd;

Recht op gegevenswissing: de Gebruiker kan eisen dat zijn persoonsgegevens worden verwijderd, binnen de wettelijk toegestane grenzen;

Recht op beperking van de verwerking van zijn gegevens;

Recht om het beheer van zijn gegevens na zijn overlijden te organiseren;

Recht van bezwaar: de Gebruiker kan zich, om redenen die verband houden met zijn specifieke situatie, verzetten tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens.

Recht op gegevensoverdraagbaarheid: indien van toepassing heeft de Gebruiker het recht om de door hem aan ons verstrekte gegevens op te vragen of deze aan een derde te doen overdragen, indien dit technisch mogelijk is.

Om de hierboven vermelde rechten uit te oefenen, moet de Gebruiker een schriftelijk verzoek sturen naar het volgende adres:  delegueprotectiondonneesfrance@cetelem.fr  door een kopie van zijn identiteitsbewijs bij te voegen ter identificatie.

In overeenstemming met de geldende regelgeving en naast de hierboven vermelde rechten, heeft de Gebruiker ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de CNIL ("Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés").

Ten slotte moet de Gebruiker voor alle vragen over het gebruik van persoonsgegevens contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van BNP Paribas, die zijn verzoek zal onderzoeken:  delegueprotectiondonneesfrance@cetelem.fr